Ще слово, ще якась деталь - І ти торкнувся до болючого... Нащо тобі моя печаль? Вона, як жовч, гірка й пекуча. А твій швидкоминучий жаль Моїй печалі не зарадить. Нащо тобі моя печаль? Хіба цікавості заради? Себе я заспокою так: Усе на світі випадкове, І наші зустрічі на смак Гірчать терново-полиново. В душі в неспокої живе Приброкана насилу совість. А ти і я - смішний дует- Також, напевно, випадковість. У нас немає перспектив, Тому й майбутнього немає... Мою печаль ти надкусив І запечалився навзаєм. ... Візьми, запий гарячим чаєм.
|