Я бачив очі кольору весни - В них зелень травня, що росою вмилася, Ті очі полонили мої сни І у думках навіки оселилися... За них колись романтики-поети Йшли на дуелі і на барикади, А лицарі, відклавши арбалети, Про них складали чарівні балади Я бачив очі кольору лісів – В них все первинно дике, романтичне… Здається колір той на сто віків Мене в спокої більше не залишить… Я закохався в їхню глибину, Що сяє блиском тисячі смарагдів, В їх усмішку – чарівну і дивну – І вже цьому не можу я зарадить Я бачив очі, радісні й сумні… - Зелені зорі і не можу їх забути… Прошу Тебе: очей не відводи Хоча б ще мить, щоб міг я в них втонути … Січень 2004р.
|