Пройшло уже два роки майже – Час вже не малий, Та серце мені далі каже: Не забувай її – люби! Пройшло уже два роки майже – Вже зовсім ми чужі, Та серце мені далі каже: Про неї пам'ять збережи! Пройшло уже два роки майже – Немає вороття, Та серце мені далі каже: Без неї – не життя! Пройшло уже два роки майже, Та де би я не був, Кохання нетривале наше Повік я не забув! Івано-Франківськ Вересень 2009р.
|