Іду від тебе вже без зайвих слів, Назавжди йду, обдумано, рішуче. Останній біль в мені переболів, Чому ж цей перший крок такий болючий? Яка важка ця вирішальна мить! А відстань, що від тебе до порогу, Здається, у собі змогла вмістить Усі мої непройдені дороги. Щось не пускає вийти за поріг... Та сила, що зв*язала нас з тобою? Чи та любов, яку ти не зберіг, Яку образив і завдав їй болю? Чи на тобі зійшовся клином світ, Що ноги неслухняні, наче з вати?.. Не можу йти - ти дивишся услід Приречено, нещасно, винувато. У погляді застигли дві біди, Два згустки болю - це уже не очі, Вони кричать, благаючи: "Не йди! Прости, якщо зумієш і захочеш!!!" Так ось який невидимий цей спрут! (Печаль душі на тугу серця множу): Збагнула, що мене тримає тут,- Твій погляд відпустить мене не може. В очах твоїх пригашені вогні, Зів*яла синь у відчаї німому... Спіткнулось серце. Ні! Ти чуєш, ні!!! Я тут! Я не віддам тебе нікому! На музику твій погляд покладу, Звільню слова, затиснуті в лещата. Ступаю крок - тобі назустріч йду: Здається, я навчилася прощати...
|