На удачу два пальці схрещую…
Не виношуй пиху в наплечнику –
Виглядають фальшивим реченням
І без того тонкі вуста.
Сто разів повертався збештаний… Залишилась маленька дещиця - Що в кутку без прописки мешкає.
Найпостійніша і проста.
Розумієш прекрасно сам таки -
Облітає твій гонор фантиком
І зникає в пітьмі галактики,
Як забуті рядки листа…
|