Світ фантазій – твій світ, паралелей та мрій, і вигадок примхливих низка, дивних вчинків і слів, незвичайних дій, - фантазійного змісту книжка.
Світ ілюзій – твій світ, хибних вражень, надій, і омана чуттів побіжна, перевтілень і снів, світ уявних подій, - дим кальяну солодко-ніжний.
Світ казковий – твій світ творчих злетів, видінь, і химерних закручень уяви… Небувалий! Прекрасний таємничий світ твій. То ж, цікаво, де я в нім?
|