Холодний звук – він душу не зігріє, Захопить вірність, дух і сподівання, Полонить світ, а серце вже не мріє – Не має сліду від забутого кохання. Забутий погляд той, що був жаданим, Його покинули бурхливі голоси, Загоїлись болючі й дивні рани – Їх жалісно топили сумніви роси. Чекай пощади, нагороди – ні, Зі спогадами вітер відлітає. На вірність присягаєш тій луні, Яка тебе зі зрадою вітає. Ти знав, надіявся чи просто жив – Однаково мені, та тільки те, Що долі всемогутній ти схитрив, У серці спогадом не заросте. Знайди зорю між іншими у небі, Її сховай у щирій глибині, Забудь себе, віддай чужій потребі, А що зостанеться – залиш мені.
|