Коли надію покидають сили, Та серце все ще кличе жити, Всі почуття залежались, зігнили, Мов яблуні, які забув підлити. Не забувай і підливай щоранку, Щоби цвіло кохання у душі. Безсмертний місяць, взявши новобранку, Заплутався нещасно уночі. Лелій же, зіронько, його лелій І заклади йому міцну основу, Дозволь світити, гаснути – не смій, Хай оживе у ньому серце знову.
|