Куди ти, рідна, не лети, Не покидай, я дуже прошу. Мене лишаєш у пітьмі, Та довго жити так не зможу.
Лиш покидає дім вона, Летить у небо проти ночі Розтала тінь. ЇЇ нема - Так сумно і сльозяться очі.
Не стало вмить щасливих днів, Лечу у прірву, божевільний, У тишині солодких снів Твоїх цілунків я невільник.
Я у вині топлю любов... Невже тебе забути хочу? Та марно, бо у снах ти знов Мій ангел ніжний і хороший.
08.01.2010
|