Ніколи, ніколи, ні в яку годину, Ні вдень, ні вночі Не стомлююсь я дивуватись Людині Хоч плач чи кричи. Як все надзвичайно буває у світі, Як боляче й дико! Коли на вівтар кладеш все, і лиш вітер З тобою на лихо, Коли ти покірно комусь дозволяєш, І ніби так треба... Зрадою душу тобі таврувати, Біль — на півнеба Наївно чекати від світу жорстоких законів Любові і світла. Я пам'ятаю кожен твій дотик, Ти — може лиш ім'я.
|