Намисто недописаних мелодій тобі подарувати я не встиг. Ось нитка не тримається та й годі - то плач десь зісковзне, то щирий сміх... Цих намистин у мене небагато - коралів-слів. А може – нот... Чи рим. Коли я їх збираю – в мене свято. А їх нема – і я стаю нічим. Я кожну з них так хочу відігріти, відшліфувати десь нерівну грань, щоб їх тепло для нас обох відкрити серед зими проблем і запитань. Пробач за ці в долоні намистинки. Вони дзвенять – прислухайся, повір! Не добавляй в намисто це сльозинки - хай зникнуть краще в росах серед гір... А нитка для намиста – це надія прийти, щоб перемовитись без слів з тобою, моя Муза, моя Мрія, моїх Поема зоряних світів...
|