Від милозвучних і теплих слів вашого вірша, Людо, душа зігрілася та незримо наповнилася любов'ю. Гарний сон і чудовий вірш. Залишилося тільки побажати вам - хай сон збувається!
Чи буває що ви замислились на тему... може спостерігаєте..., і переживаєте це почуття яке допомагає писати рядки ? Зі мною буває. Певно всі хто читав ваш вірш, подумав що він є і частинкою їхніх відчуттів. В мене саме так. Щирий вірш.
Так, буває...І, думаю, це трапляється з усіма. Просто кожен розповідає через своє сприйняття. Дякую за щирість.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")