В цей ранок мені до вподоби Всміхнутись і пообіцяти Забути свої прикрі спроби Усе просто так розказати. Я пішла, наче осінь зимою, Не заставши коханого снігу, Не боюсь, хоч залишусь одною – Щастя стануло в наглу відлигу. Від палкого втікаєш кохання, Віддаєш своє серце вогню На поталу навіть без вагання, Та його я в собі хороню.
|