Невдале побачення Ой дівчино дорогая, не бійся зі мною Залишитись на одинці, я тебе вмовляю. Ми підемо у гайочок, квітів позбираєм Ще й про тебе у тім ѓаю пісню заспіваю. Пр́ошу вийди, я ж не варвар, не з дикого краю Не скаженая тварина, тя не покусаю. Буду лагідний з тобою, зігрію словами Як не будеш ся брикати, то може й руками. Ми пройдемось понад ставом, де верби похилі На берізці де співають соловейки мило. Приголубити умію тай поцілувати, Та вилазь вже вража дівко, не сиди у хаті. Я не вітер що гуляє, і тебе не кину, Не залишу, як злиденну сирітку-дитину. Буду ніжно гомоніти, палко обіймати, Тебе певно не горнула так рідная мати. Та чого ти така вперта, що ти си гадаєш ? Я і гарний і розумний, трохи грошей маю. Не покину тя, клянуся, щоб мя дзьобнув півень. Хіба найду си другую. Ну то десь за тиждень.
|