півроку зим, як жорна на дорозі -
перемололи вкрай затерплий
стан.
таки знайшовся -
більше не морозить....
дивись і тішся - судний
день настав,
як він, душе, визбирує
намисто
із безлічі
розсипаних відлунь
твоєї, згубо, усмішки
у листі,
що перепріло у
руду золу.
перлові кульки ,
кожна – досконалість,
де відбитком чи
бліком та зоря
попід якою... щось
та не зіткалось...
а ось торішній
витлілий бурян...
нема між бур’яном,
бо ти ж казала,
що любиш жовте листя восени,
і часто осінь
ранню малювала,
і дім, і двір і
сад рясний за ним...
гукнути
привітатися? ну ось і...
...намріяти чого
нема.
і потім бігти
довго і наосліп
у нікуди, в заплаканий
туман.
|