Лист самогубця Ти сидиш одна у білих стінах, Із тобою разом пустота. А у тобі тиша, мертва тиша Підступа до серця гіркот́а. Очі з болем дивляться навколо, Все знайоме бачать і близьке, Дотикаєш і ковтаєш сльози. Почуття пронизує різке. Пам’ятаєш ти як були разом Я приходив й танцювали ми, Говорили та сиділи мовчки. Досягали щастя душами. Якщо хочеш доторкнись до мене, Якщо хочеш то поговори. Світ залиш цей і побудь зі мною Світлом моє серце підкори. Пригадай мене коли п’єш каву, Пригадай за келихом вина В нічку зоряну чи в тихий ранок, В колі друзів і коли одна.
|