Сховалося сонце за обрій, не стало Погожого, світлого теплого дня, А дівчина юна сльозу витирала І гірко ридала в подушку вона.
Маленька і ніжна, заплакане личко Не треба так лити за хлопцем сльозу Пройде темна нічка, усе заіскриться І скоро забудеш ти думу свою.
Для тебе усюди буятимуть квіти, Весна завітає, а сум твій мине І будеш, як завжди, ти сонцю радіти- По справжньому хлопець полюбить тебе.
Маленька і ніжна, сльза все стікає Маленька, а все як доросла сприймає І чистий алмаз всі її почуття І вірно так дивиться в очі вона.
Не треба дівчатко, не плач, не журися Дай витру рукою ту гірку сльозу Кохання взаємне знайде твоє серце А зараз поспи і забудь цю журбу.
|