1. О Боже мій! Я все-таки люблю цю жінку. Вона від мене крилася журбою. Вона до мене ближчою не стала. Та я люблю її — І очі, й губи, й груди… Хоч самоту свою ніколи не розвію в ній. 2. Розхристане моє багаття, Самотність відчаю, величчя безвість, послухай лиш бо — як зірки лунають! Коли ж ти, жінко, схаменешся в мене?! Коли почуєш той жорстокий гомін, той дзвін набатний, що, як сонце, гине в моєму серці? 3. Спи, кохана. Нехай Господь сьогодні тобі насниться... І розгойдає в зоряній колисці. А коли зійде ранок, я знов тебе до тиші відпущу.
|