Він: В мене є для тебе пісня –
Я зібрав її з роси.
В мене є для тебе ніжність,
Щоб усе життя нести.
Вона: В мене є для тебе смуток,
Щоб завжди тебе чекати.
В мене є для тебе серце,
Щоб завжди тебе кохати.
Він: В мене є для тебе вірність –
Я її в небес просив.
В мене є для тебе перстень,
Що в душі своїй носив.
Вона: В мене є душа для тебе,
Щоб її заполонив ти.
В мене є обіймів сила
Охопити твої квіти.
Він: В мене є для тебе слово –
Я зібрав його з перлин.
В мене є для тебе сила,
Щоб летіти до вершин.
Вона: В мене є для тебе сонце,
Щоби запалав світанок.
Поцілунок є для тебе,
Щоби розпочати ранок.
08
серпня 2004 р.
|