Прийде пора – запалять свічі Їх вітер навіжений не затушить. Я не дивитимусь тобі у вічі. Мій спокій на Землі ніхто вже не порушить. Співатимуть птахи в гніздечку біля клена, На тихім плесі хвиля під берег запливе. Сльоза твоя гаряча впаде на мене Востаннє голос твій і*мя моє назве. Душа розхлябана зодягне білі шати І помандрує у Едемський сад, Щоб кольорові сни для тебе навівати І відвертать життя твоє від вад. Земля сира впаде на тіло, Нарешті вислизнув з буденних пут. Мені тебе ще цілувать хотілось, Але шляхи відрізав Переплут. У кожного своя планида і планета, Дзеркальний образ мій із зірки впав. У вічність покотилася моя комета Відбивши в небі:*Я тебе кохав*.
Якщо православна поезія не охоплює вічної теми життя і смерті своїх прихожан тоді вибачте.Мені чогось думалося ,що це всеохоплююча тема Людини з її почуттями, переживаннями,настроями.
Для цього є інші теми на сайті, Ви обов*язково знайдете ту, яка підійде ближче. Проте якщо і не має якоїсь тематики і вона повинна бути - напишіть, я створю її...
Ідеї є.От ,скажімо ,корисно було б,на мою думку,відкрити рубрику:*Критикуючи --підказуй*Або щось подібне(назва не має суттєвого значення),де б автори одне одного не вихваляли,як ото в басні,а робили б зауваження,давали цінні поради,як той чи інший рядок звучав би краще.Повинна бути професійна,зацікавлена робота.Тут би ми всі вчилися одне у одного. Ще одна тема--це літературна пародія.Окремі вірші окремих авторів аж просяться вна подібну сторінку.Вона ,думаю,оживила б сайт.
Щодо "критикуючи..." то вона зайва. Принаймні можна у першому коментарі до твору звернутись до користувачів щоби писали тільки критичні зауваження до твору та ін. А от "Літературна пародія" - тут треба подумати. Можливо й буде. == До речі, ваш твір і досі не ативований до показу - змініть його категорію
Змінив категорію.Думаю вона підійде.Дякую.Приємно, якщо чимось буду вам корисним.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")