Спинитись…тільки на хвилинку, Послухати невинну тишину, За крок до власного будинку Потрапити під неба сивину. Та байдуже, що вже мабуть немає І ниточки сухої від плащу, Зловило щось і вперто не пускає Під краплями весняного дощу. І байдуже…Від трепетного шуму З’являється твій голос в голові, Помітний слід від зв’язаного суму Пришвидшує життя в моїй крові. Мені здається дощ таким солоним!... І байдуже, що боляче стає! Останній раз він дотиком знайомим Прощання знак цілунком віддає.
|