Я думала, що вже кохать не зможу, Що знищила те ніжне почуття, Що біль і сум навіки переможу Й покину всі любовні забуття... Та, певно, я жорстоко помилялась, Бо на світанку ти прийшов вві сні. І думка, що з тобою тільки гралась, Прийшла спочатку трепетна мені. Я раптом зрозуміла, що кохаю. І почуття моє – не швидкісний обман. Та як сказать тобі про це?.. Не знаю... Бо голос розуму давно закрив туман. Здавалось би, кохать тебе абсурдно – Знайомі ми з тобою лиш три дні... Любити неможливо неосудно. І знову бачу разом нас вві сні. У чому ж я так сильно завинила? Чому не варто бути нам разом? Я все тобі давним-давно простила... Той поцілунок на устах п’янким вином. Уже не в змозі я тебе забути. Та хто ти? Я не знаю ще цього. Як хочеться той вечір повернути!.. Відчути ніжність доторку твого. Ти знав, що буде боляче на серці. Що сльози я вночі зроню гіркі. Душа наскрізь печаллю знов пройметься, Не будуть очі радісні такі... Ти інший, і тому тебе кохаю. І неможливо вже забути образ твій. Вогнем диявольським душа моя палає. Тепер твоя. Навіки. Тож радій...
|