Лиши мені маленьку крихту неба, де я літаю вільною від тебе, де я співаю і не чуєш ти, не пробуй від усього вберегти і заховати в затісні обійми, до візуалі зменшити мій світ. Бо я боюсь у тобі розчинитись і зникнути з лиця землі. Лиши мені мої нестримні сльози- росу, в якій купається душа. Лиш придивись - страшні, здавалось, грози, а ними починається весна. Лиши за мною право на помилки, і не будуй тих замків і фортець. Бо там де є замок - нема довіри, мене від мене ти не вбережеш. Лиши мені життя, нехай воно вирує, руйнує всякі греблі - не тримай. Я все що хочеш в світі подарую, лиш мої два крила не забирай...
|