Пада вітер у
долину
Пада вітер у долину,
де покинув я дівчину.
Її погляд з серця й досі
Йти не хоче,ніжно просить:
--Повернись,я вмру без тебе
І полину геть у небо,
А там зорі вишиванки…
Повернися,мій Іванко.
Пада вітер у долину
На червоную калину.
Там ,де сльози її впали,
Ніжно проліски зітхали.
|