Мелодію на двох
А чи була ти в
мене перша
Від Бога послана Любов?..
Чи я, із пам*яті зітерши
Тебе кохану,охолов?..
Не підійшов до тебе юним,
Про почуття не розказав…
Тепер ось згадую,сумую --,
Що втратив назавжди і що надбав?..
А літній вечір цілує нічку,
Жар пісні солов*я – Любов…
Милує він її,а місяць свічку
Запалює. Гарячий віск у кров…
Мелодія на двох – роз*єднані серця,
Мелодію на двох уже не повернуть.
Пітти б я ладен до вінця
З тобою… Та янголята не зовуть.
|