А осінь на мене зла - (Я зрадила їй з тобою) - Дощем по вікні стекла І стала собі зимою... Нехай уночі мороз, Та в серці буяє літо... Скажи, як тобі вдалось Мене восени зігріти? Хай осінь собі дощить І вітром холодним виє! Байдуже! Бо я в цю мить Твої цілуватиму вії...
|