Я тобі подарую шматочок своєї душі... Загорну у красивий папір і прикрашу зеленою стрічкою. І придбаю листівку і серцю довірю вірші... Хай диктує слова, я писатиму римами зовсім незвичними, бо це вперше така неповторна і трепетна мить... Уявляю, як ти цей дарунок вночі розгорнеш... І читатимеш вірш, із теплом і довірою ніжно написаний... Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ ТАК, ЯК НІКОЛИ, НІКОГО, БЕЗ МЕЖ! І шматочок душі, у руках твоїх щастям і світлом вколисаний, Пригорнувся до тебе і весь зачарований спить...
|