Пишу невпевнено вірші, Вітаю ранком пречудовим. Бажаю зустрічі мерщій І не жадаю я нічого Окрім прекрасних тих очей, Тієї усмішки палкої. Вітаю ранком я тебе Таким прекрасним як ніколи...
Не раз себе питала - Чого людині треба, Щоб щастя відчувала? Мабуть, зорю із неба, Чи простір небокраю І всі скарби у світі, Чи, може, ключ до раю І силу все скорити? У чім людська потреба, Щоб щастя смак відчути? Для когось - зірка з неба, Для інших – запах рути... Для щастя треба мало - Щоб ми були здорові, І серце щоб пізнало Гармонію в любові, Гармонію зі світом, А також духа з тілом, Щоби добром, мов квітом, Життя людське рясніло. Для щастя треба мало, А, може, це багато?! - Щоби душа пізнала Добра й любові свято!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")