Зимою хочеться весни
Зимою хочеться
весни –
Квітучої та
запашної,
Щоб жайворонок
голосний
Затіг веселої,живої.
І ми між барв,як
дві зорі
Із раю,в
почуттях блукаєм.
Нема життя там,угорі,
Це ми з любов*ю
точно знаєм.
Туманом ранок
накрива
І сонну й розпашілу землю,
І вітер верби
колиха,
Що втримують
підмиту греблю.
…Сніги,сніги.
Зима,зима,
Давай відкинем
пори року.
Я нині сам і ти
сама
І ми з тобою
ще нівроку.
|