Так потрібно, щоб була не з тобою, Так потрібно, щоб розлучилися ми, Так потрібно, щоб забрала з собою, Мрії про тебе і про тебе думки. Так потрібно, щоб іншу покохав, Щоб її обіймав, щоб її цілував, Так потрібно, щоб ти щастя відчув, Так потрібно, щоб мене ти забув.
Наталочко, почуття кохання не може не захоплювати, в якій формі воно б не проявлялося. Якраз, вірші є однією з вершин прояву майстерності любити. Проте, віршуючи Ти маєш дотримуватись певних правил написання, адже без цього Твій витвір перестає бути поезією у її абсолюті. У Тебе є бажання віршувати - це головне. Трішки бажання писати краще і Тебе оцінять... З найкращими побажаннями, Ніхто.
Дякую за все сказане. Я ніколи детально не задумувалася про поезію і її правил не знаю. Я просто пишу те, що відчуваю. І іноді це виходить безформно. "Життя мов чистий аркуш І як напишеш - так і проживеш..."
Ну ось, все Ви розумієте. Тому намагайтеся написати якнайкраще.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")