Йому, ліричному ЛГ, Так личить слово це – люблю, Так до вподоби те “кохаю”, Що і не знаю, як вчиню, Яку я долю оберу. Порозважаю... Можливо, схожу на мою? У чашу долі – гіркоту, Жалем розлуки уколю І зіштовхну у суєту. Та співчутливо позіхну: Хай там згасає. А може... Крила дам йому. На щастя поведу гору. І наречену оберу Привітну, юну, чарівну. Єдину, вірну лиш ЛГ. Хай вік кохає. Моєму ліричному ЛГ, Так личить слово це – люблю, Так до вподоби те “кохаю”...
|