Навпіл світ: це – мені, те – тобі. Нарікань і образ не треба. Так рівнесенько землю навпіл. Та заплакало небо... Квітів вдосталь тобі і мені,– Всього вдосталь, щоб жити й радіти. Не піду, не ступлю за межу. Та розгнівався вітер... Пересуди, зневіра, біль – Вже далеко позаду все це. Так просторо і легко думкам. ...Та розбилося серце.
|