Відчуй цей подих вітру Що я приніс в долонях В морозний темний вечір, Лишень одній тобі! Цей вітер не морозить - Кохання розвіває Немов оті жаринки Що тліють у печі. Чим дужче вітер віє На наше те кохання Тим більшим і міцнішим Воно у нас стає! Не треба нам ховатись Від цього буревію Бо він приніс кохання У цей зимовий день!
|