Блакить пронизана сірою млою. Лине моє серце і я з тобою. Й сонний люд із тихою ходою, Розбудиться тільки весною. У ці хвилини спокою й мовчання, Єднаюсь я й моє кохання. Амур вибирає цілі навмання, Хтозна, може й поцілить в короля. І скине він корону золоту, І лиш тобі він висловить турботу, А ти мовчи і знай свою ціну, За таку молоду вроду. І в ніч єднання хмар і неба, Ти скажеш, що нічого не треба. Не треба, ти вже своє спіймала. А тепер скажи, чи справді ти кохала?
|