Я була з ним.. О скільки мала щастя! похмуре небо стало враз ясним І ніч німа, здалось, була прекрасна... Яке блаженство! Ціла ніч із ним...
Я була з ним. Тонула у обіймах Просили поцілунків ще уста Відчула тіло неймовірно вільним А з тілом стала вільна і душа.
Я була з ним. Чого? Себе питаю Хотіла зупинитися – дарма! Весь день його з думок я проганяю Та гріх цей мрію випити до дна.
Я була з ним. Тепер лиш прошу долю Вернути нами втрачені літа Він у полоні чар моїх, в неволі. Тепер... О боже, я його раба!
Я була з ним. Таке безглузде щастя. У нас давно вже сімї і літа. Ця ніч для нас і грішна, і прекрасна І розцвітають змучені серця.
|