Закриваю очі Там якесь слайд шоу. Такі довгі ночі, А на серці шов. Білими нитками, Як могла, зашила. Ти тікай стежками. Я тебе простила. Я й сама тікаю Від думок своїх. Я чомусь не знаю, Де подіти їх. Спогади намистом У кутках сховались. Ніби не навмисно, Ніби то так грались. День у день збираю Я докупи їх. Час отак спливає, Не життя, а сміх.
|