Як хочеться сказати: „Я люблю ” Та сама до себе не промовиш, Як хочеться побачить усмішку твою, Але від мене погляд ти відводиш. Через віки тебе я знов знайду, Прийду до тебе, поцілую, пригорну, Наше кохання ніколи не помре, Воно здолає час і переможе все. Лише кохання варте болю, Змагань і боротьби з собою, Воно одне примушує нас жити, Адже не можна жити й не любити.
|