Сльоза...Свіча...Келих вина... І скатертина на столі... Фортепіано тихо грало... Щось дивне було у тій грі... Вечір...Кімната...Подих вітру... Чарівний образ на стіні... Яскраве світло дарувало Блакитне сяйво у пітьмі... Весна...Ілюзія...Кохання... Двері зачинені...глухі... Сонати світла сповіщали Про холод місяця в вікні... Бетховен...Північ...Скло розбите... Фотоальбом...Старі світлини... Тобі не варто більше жити... Ти пристрасті віддав всі сили...
|