До всіх закоханих звертаюсь! Я й сам кохав...в коханні каюсь. Ті почуття не описати, Я лиш кохав...я вмів кохати! Тебе побачив і злякався: Така чарівна,ніжна,мила. Бути серйозним намагався, Себе поводив як дитина. Багато всього відбулося, Хоч довго не були ми разом. Але стіна стала між нами, Скляна стіна...стіна образи! Сили знайду,щоб закричати. І скло розіб'ється від болю. Єдине,що не встиг сказати: "Тебе люблю і...будь зі мною!" Той час,що провели ми разом, В молитві наречу я Щастям!
|