Букет гвоздик, підтале ескімо. Ідем на лавочку, яка нас завше манить. Проговорив: "Нудне було кіно". Ти розсміялася: "Не бачила екрану".
Закоханість, пручатись їй несила, та й не старалися, а просто сміючись (нам свідки місяць й зоряні світила) любили так, як ми тоді могли.
Ця літня ніч.В ній магія чаклунки, бо навіть тіні опівнічних ліхтарів ховали нас, і наші поцілунки від всього світу, аж до ранньої зорі.
А з ранком поверталася банальність. Тобі пора, прощання, легка втома. Та не один я йшов в свою реальність, крізь місто з щастям човгали додому.
|