Ніч дивиться в вікна сумними очима, Я хочу кохання хоча б на хвилину, Ніч хоче рятунку, та де ж його взяти? Я хочу тебе, та як тебе взнати? О ніч величава у темному платті, Ти ходиш, блукаєш, ти десь його бачиш, Скажи йому стиха, що я ще кохаю, Скажи йому щиро, що я ще чекаю.
|