Відпускаю теплу руку, З серця проситься диктант – Написати про розлуку, Як дозволить мій талант. Так, цей лист без адресата Я тобі не надішлю. Божевілля – це писати, Прикро – досі що люблю. Це послання лиш для тебе – Без імен, адрес, марОк – Я пускаю просто неба, Хай літає між хмарок. Покладу в листа надію, Сподівання загорну. Нашу зустріч, як подію, Лиш на пам’ять поверну.
|