Мене усю наскрізь проймає Холодний погляд твій,німий. Він так спокійно споглядає, Як вмить ти став уже не мій. Ну все, ну досить, я благаю Скажи хоч слово , не мовчи. Мене усю вже розриває Від мовчазної німоти.... Ну так, це правда, не кохаю... Пробач я йду... ти не чекай. А ти мовчиш!? тобі не жаль... Ну що ж мій любий? ... Ну бувай...
|