Люблю. Люблю, коли ти, вдома, Спокій, від тебе, лине І навіть коли втома, Краде твої хвилини, Ти, сон свій відганяєш, І знову, повний сили. Люблю, як звечоріє І ти, лягаєш спати, Як сон, тебе тривожить, Люблю я підглядати, Як твої, добрі, руки, Лягають спочивати. Люблю, як на роботу, Збираєшся ти зранку. Тихенько дуже ходиш, Як котик, спозаранку І низько нахилившись, Цілуєш наостанку. Люблю, тебе, стрічати, З роботи, чи з гуляння, Бо ти, мій найдорожчий, Бо ти, моє кохання.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")