Ой,весна-Вкраїночка
Ой, весна-Вкраїночка,
Сонця ясен світ…
Скрипка і
сопілочка,
Слава на весь
світ.
Гей, краса
не бачена
Сріблом у траві…
Першого побачення
Співанки нові.
Ой лети, лебідонько,
Через поле, яр…
Зачаровуй квітонько,
Серця мого жар.
Стій, не квапсь, голубонько,
В жайвора порі…
Зацілую любонько
При ясній зорі.
|