ДОТИК. Вечірній шепіт мирно, Ліг на твої долоні І доторкнувся ніжно, Ти, до моєї скроні. Любовні передзвони, По струнах мого серця, Полилися, словами Кришталю, із озерця. Я цю джерельну воду, До каплі по збираю І збережу до часу… При зустрічі згадаю. Про почуття і ласку, Вечірній теплий подих, Речей чарівну казку І той, приємний, дотик.
|