Пасажирський потяг зі сполученням «Ти-я». Їхати іноді місяць, іноді пів дня, А іноді кілька секунд. Бо провідники Часто роблять страйк і не перевіряють квитків. І тоді стає дивно і сумно. Зачинившись в своєму купе, Ти знову замислишся що життя сліпе, Бо колії розташовує навмання. А тобі в дорозі так бракує вина. А іноді ти натискаєш стоп-кран, Який часто призводить до зривів і ран. А іноді – навпаки: доводить до ейфорії, Бо десь по дорозі трапляються різні мрії, Які такі теплі і такі приємні на дотик… Ось такий у тебе до мене потяг.
Побільше б таких потягів,по дорозі яких, трапляються різні мрії.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")