Другу ніченьку не сплю Лиш про тебе думаю І незнаю що робить Як без голосу твого прожить Всі думки,переживання Летять мов лебеді кохання В рядки віршів на сподівання Що зрозумієш ти мої страждання Ось і зійшли слова мовчання Що на душі так довго вже трима Уже у вирій відліта мої лебеді кохання Ось і все кінець рядка.
|