ПЕРШИЙ ДОТИК Перший дотик, перше відчуття, Вуста дівочі - на собі відчули, Смаки медові – вже на те миття, Про всі другі дива забули. А в них і кров по іншому клекоче, І стукіт серця - вже на сполох б’є, Душа хмільна - немов в раю тріпоче, Бо, щось збагнути у неї часу не стає Земля з під ніг повільно упливає, Бажань п’янка до плоті поспіша, Гордість втомлена - спокусу запускає І тихо й радо наклонилась до гріха. Так, смакота медова гіркою стала І пристрасть скрізь, без дозволу зайшла, Блакить в очах - вії закривали, І краса дівоча у любові зацвіла. Зацвіла в раю - мов квіточка на подив Збудив життю усе що тайно спало,- Воно схопилось поспіхом іще до сходу І в красі дівочій так стрімко забуяло. .
|