Чекаєш? Та я не прийду. Кохаєш? Я іншу знайду. Благаєш? Байдуже мені. Страждаєш? Самотньо одній? Що, серця не маю? Жахливо! Себе лиш кохаю? Можливо. І совість відсутня? Біда! Я падло останнє? О, да! Вражаю? Це я не в ударі! Вбиваю? У спину ударив? Розбив щось? Серденько твоє... Знущаюсь? Такий вже я є...
|